Ötezer forintos kuponokkal népszerűsíti a Metro az étterembe járást

Forrás: turizmus.com

 2023. március 07. 18:33

Az októberi Gasztrohét sikerét követően tavaszi gasztrofiesztát tart a METRO március 13-19. között. Regisztrálni és kuponokat letölteni március 12-ig lehet.

A Gasztrohét az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A 2023. március 13-tól 19-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több mint félezer étteremben 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén, a kampányhoz csatlakozó éttermek pedig levásárolhatják a kuponokat a kezdeményezést elindító Metro áruházlánc üzleteiben.

A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2023. március 6-12. között lehet letölteni a Metro oldaláról regisztrációt követően.

A kuponokat március 13-19. között válthatják be a vendégek az éttermekben

Fotó: 123rf.com

Az 5000 Ft-os kuponokat ezúttal is Metro-kártya nélkül igényelheti bárki, aki szívesen kalandozna a hazai gasztronómia berkeiben. A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A szabályok nagyon egyszerűek:

Március 6-12. között: A kupon.metro.hu oldalról lehet válogatni a részt vevő vendéglátóhelyek között, és a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail-cím megadásával lehet igényelni. Egy regisztrációval egy 5000 Ft értékű kupon igényelhető, amit e-mailen kap meg a résztvevő.

Március 13-19. között: 10.000 Ft feletti fogyasztásnál váltható be a kupon a választott vendéglátóhelyen. A szabad asztalokról látogatás előtt egyeztetni kell.