Ottalvós karácsonyi programokra lehet jelentkezni a zánkai Erzsébet-táborba

Forrás: MTI/turizmus.com

 2021. október 28. 12:09

Idén először az állami támogatással felújított zánkai Erzsébet-táborban valósulhatnak meg az Erzsébet-karácsony programjai, amelyekre már várják a jelentkezéseket.

A korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjait 2021-ben újításként többnapos, ottalvós programsorozatként tartja meg az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az épületek téliesítésének és az új, valamint felújított programhelyszíneknek köszönhetően – közölte az alapítvány. Így egy időben mintegy ezer résztvevő kulturális és szórakoztató előadásokon valamint szabadidős és adventi programokon egyaránt részt vehet decemberben öt alkalommal. A kétéjszakás Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési, továbbá gyermekvédelmi szakellátást nyújtó intézmények jelentkezhetnek 1-8. évfolyamon tanuló gyermekcsoportokkal.

A programokat, az iskolások utazási költségét, valamint a program ideje alatti étkezést és a hazaútra való hidegcsomagot is biztosítja a szervező Erzsébet Alapítvány.

Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen lehet november 5-ig. A további tudnivalók itt olvashatók el.

Idén először rendezik meg az Erzsébet-karácsonyt a felújított zánkai táborban

Fotó: erzsebettaborok.hu

Az Erzsébet-karácsony az állami támogatással működő Erzsébet táborok program részeként 2016-ban indult, és az Operától kezdve a Művészetek Palotáján, valamint a Fővárosi Nagycirkuszon át, a Papp László Budapest Sportarénáig számos helyszínen kínált szórakoztató és kulturális előadásokat a gyermekek számára.