Ötvennél több újdonsággal rukkolt elő az Airbnb, már a házigazdát is bemutatja

Forrás: turizmus.com

 2023. május 04. 09:04

Ötvennél több újdonság és újítás érkezett a visszajelzések alapján az Airbnb új verziójára, például a házigazdakártyák, az átlátható távozási teendők, a finomhangolt térképek, az újratervezett albumok és még sok más.

Megérkezett az Airbnb új verziója, az Airbnb Szobák – tájékoztatta lapunkat az Airbnb.

A megújult program számos újdonságot tartalmaz. Miután a vendégek rendszeresen jelezték, hogy szeretnének többet tudni arról a személyről, akinél megszállnak, ezért minden Airbnb Szobánál feltüntetnek egy házigazdakártyát, hogy segítsenek a vendégeknek megismerni házigazdájukat, még a foglalás előtt. A vendégek megtudhatják, hogy házigazdájuk hova járt iskolába, mivel foglalkozik, vele kapcsolatos érdekességeket, illetve még sok más információt.

A házigazdakártyák funkcióval többet tudhatunk meg a házigazdákról

Fotó: Airbnb

 

A fejlesztések során létrehozták a Szobák kategóriát több mint 1 millió hirdetéssel, és újratervezték a szűrőket, így könnyebb lesz megtekinteni az egyes szállástípusok átlagos árát. Bővültek a privát szférával kapcsolatos funkciók is, így az oldalon kiderül, hogy a hálószoba ajtaján van-e zár, privátak vagy közösek a fürdőszobák, illetve lesznek-e mások is a szálláson a tartózkodás során.

A vendégek mostantól a foglalás előtt láthatják a távozási teendőket a hirdetési oldalon, és emlékeztetőt kapnak, mielőtt elhagyják az otthont. A véleményezési folyamat során a vendégek tájékoztatást adhatnak a túlzó kérésekről. Ha pedig egy szálláshely újra és újra alacsony értékelést kap az észszerűtlen feladatok miatt, eltávolítják az Airbnb-ről.

Több mint 50 fejlesztést tartalmaz az Airbnb legújabb verziója

Fotó: Airbnb

 

Az újítások közé tartoznak a finomhangolt térképek, az újratervezett térképek, ezen felül pedig egyszerűbbé és megfizethetőbbé tették a havi foglalásokat. A három hónapnál hosszabb foglalások esetén a harmadik hónap után csökkentik a vendégek által fizetendő szolgáltatási díjat. Létrehoztak egy éjjel-nappal elérhető elsőbbségi ügyfélszolgálatot, akik az utazások során fogadják a hívásokat angol nyelven.

A házigazdáknak is kínálnak fejlesztéseket, többek között új árképzési eszközöket a versenyképes árak beállításához, a heti és havi kedvezmények egyszerű beállításához és szálláshelyük összevetéséhez a környék hasonló szállásaival.