Oxigén Hotel a családok szolgálatában

Forrás: turizmus.com

 2015. november 17. 10:50

Minden a családok igényeit szolgálta az Oxigén Hotel Family and Spa szállodában, amely olyan család és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának garantált a tökéletes pihenés.

A szálloda ráadásul különleges, ősfás, erdei környezetben helyezkedik el, Magyarország egyik legfrekventáltabb turisztikai régiójában, a Bükk hegység lábánál Noszvajon, amely az ország egyik legtisztább levegőjű falujaként is ismert.

A szálloda elegáns mégis családias hangulatú enteriőrje is említést érdemel, Varró Zoltán dizájner munkáját dicséri. A vendégek érkezéskor szinte úgy érezhetik magukat, mintha egy modern eleganciával berendezett vidéki kastélyba csöppentek volna. A szobák nagy ablakai a természetet „viszik be" az épületbe.

Nem véletlen, hogy a szálloda 2015-ben megkapta a World Luxury Hotel Awards  által meghirdetett Best Forest Hotel kategória díját. Az Oxigén Hotel****superior Family & Spa az egyetlen magyar szálloda, amely a versenyben nemcsak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának bizonyult.