P4W Hotel – Residence Szombathely – hivatalos megnyitó

Forrás: turizmus.com

 2015. december 05. 11:30

Bár a P4W Hotel – Residence Szombathely már tavasszal megnyitotta kapuit, a hivatalos ceremóniára csak a napokban került sor.

A város központi részén elhelyezkedő 50 férőhelyes szálloda képviselői Molnár Miklós alpolgármesterrel közösen vágták át a hivatalos megnyitást is jelképező nemzeti színű szalagot.

A P4W Investment Group tájékoztatta a megjelenteket jövőbeni terveiről. A szombathelyi szálloda folyamatos fejlesztése részeként jövőre a hotel részét képező Residence Bistro & Bar egy saját konyhával rendelkező magas kategóriás éteremmé alakul, hogy kiszolgálja a városba érkezők gasztronómiai igényeit is.

A tervek azonban túlmutatnak Szombathely határain. Rövidesen megnyílik a 40 km-re található Pusztacsaládon egy vadászkastély a P4W Vadászkastély Pusztacsalád, amely jó helyszínként szolgál a vadászatokra érkező vendégek mellett rendezvények, csapatépítések, esküvők és céges tréningek számára is.

De belátható időn belül a P4W Residence Szállodalánc tagjaként a világörökség részét képező Pannonhalmán is megépül egy magas kategóriás szálláshely és étterem a város főterén.

Ez a hármas egység méltón járul hozzá Nyugat-Magyarország nemzetközi szintű turisztikai fejlesztéseihez.

A szombathelyi szálloda igazgatója Pál Petra, elérhetőségei: +36 30 520 5045, e-mail: pal.petra@p4wresidence.hu.