Pályázati felhívás a margitszigeti színpad éttermének üzemeltetésére

Forrás: turizmus.com

 2018. február 19. 20:50

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. pályázatot írt ki a használatában lévő vendéglátóipari egységre, a benyújtás határideje 2018. február 28-a.

A Margit Terasz Étterem feladata a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségének és személyzetének kiszolgálása. A büfének az előadások előtt és alatt kell működnie a közönség számára, illetve az előadások és a próbák idején a személyzeti büfének is üzemelnie kell.

A szabad kapacitás függvényében lehetőség van arra is, hogy egyéb, úgynevezett nyílt forgalmú tevékenységet is folytasson a bérbe vevő, amiért külön hasznosítási díjat kell fizetnie.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Fotó: turizmus.com

A szerződés 2018. május 1-jétől 3 + 2 évre szól, a nyitva tartás minden év május 1-jétől szeptember 30-áig van, illetve opcionálisan az év hátralévő részében.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. 02. 28. 11 óra. A tendert március 10-éig bírálják el, és a szerződéskötés a tervek szerint március 31-éig megtörténik.
A pályázónak legalább 2 ezer főt kiszolgáló kulturális létesítményben üzemeltetett melegkonyha üzemeltetéséről kell referenciát csatolnia, az ajánlati biztosíték pedig 1 millió forint.
A pályázat részleteit ITT olvashatja.

Kapcsolódó cikkek

Nagyot dobbant idén a LOT

2018. január 25.