Pályázati roadshow-t tervez a Magyar TDM Szövetség

Forrás: turizmus.com

 2015. október 07. 12:27

Várhatóan októberben jelenik meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében a helyi és térségi turisztikai desztinációmenedzsment-szervezetek fejlesztését célzó pályázati kiírás.

A Magyar TDM Szövetség – a pályázati felkészülést elősegítendő – a kiírás megjelenéséhez kötődően, november hónapban országos workshopsorozatot készít elő. A közvetlen információcserét is lehetővé tevő fórumokra a szövetség tagjain túl a kiírás további potenciális pályázóit – így az érvényes pályázaton való induláshoz szükséges TDM-regisztráció előtt álló TDM-kezdeményezéseket – is várja.

Az elképzelések szerint öt workshopból álló rendezvénysorozaton részt vevő szakemberek a pályázati felhívás ismertetésén túl segítséget nyújtanak a pályázati kihívások megoldásával, új helyi szervezetek vagy térségek létrehozásával, valamint a regisztrációs folyamattal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, a tájékoztató előadásokat követő interaktív fórumon pedig azonnali kérdésfeltevésre is lehetőség nyílik.

A workshopokon elhangzott lényegi kérdéseket, felvetéseket, valamint a válaszokat a Magyar TDM Szövetség a december 3-4-én, Gyulán megrendezésre kerülő XIV. Országos TDM Konferencián külön, az erre irányuló szekcióban összegzi.

A workshopok pontos részleteiről és az előzetes regisztrációról a szövetség weboldala nyújt majd tájékoztatást, várhatóan október végétől: www.tdmszovetseg.eu.

A Nemzetgazdasági Minisztérium kezelésében lévő TDM szakmai regisztrációs folyamatról bővebb információ itt érhető el.