Pályázatot hirdet a MaReSz

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 02. 14:32

A MaResz pályázatot hirdet, melynek célja az Event Touch rendezvényszakmai konferenciát a magyar piacon lévő rendezvényszakmai napok közül kiemelni, valamint ezáltal nemzetközi szintre kilépni, azaz a Közép-Kelet európai régió vezető rendezvényszakmai eseményévé tenni.

Feladat:

  1. Az Event Touch koncepciójának (előadások, kísérő programok, kiállítás, gasztronómia, stb.) és megjelenésének innovatív, újragondolt megtervezése
  2. Célcsoport bővítésének lehetőségei
  3. Az Event Touch és a PORT.hu kapcsolódási lehetőségei
  4. Az Event Touch kommunikációs lehetőségei

A rendezvény tervezett időpontja: 2015. február vége (keddi nap)

Tervezett időtartama: 1 nap – 10.00-18.00 között

Elvárások:

A konferencia/szakmai nap/kiállítás újraértelmezése a realitások talaján maradva, viszont újszerű, ötletes megközelítésben, mind a megjelenését, mind a programot tekintve, de a szakmaiságot továbbra is szem előtt tartva. A megvalósíthatóság és költséghatékonyság elsődleges szempontok, akár szakmai szponzorok ötletes bevonásával.

A MaReSz minden évben megszervezi az EVENT TOUCH nevű rendezvényszakmai konferenciát. Az esemény olyan szakmai fórum, mely a teljes rendezvényszervező, leendő rendezvényszervező szakmát kívánja megszólítani, akik akár konferencia, kongresszus, fesztivál, kiállítás, vállalati, politikai vagy egyéb rendezvények szervezésében érdekeltek, akár belföldön, akár külföldieket utaztatva. A szakmai fórumon nagy létszámban vesznek részt a rendezvényszakmát kiszolgáló helyszínek is. A szakmai fórum plenáris előadásokat és workshopokat ölel fel, 1 napban.

Részletek ITT.