Pályázzon az üzleti turizmus legjobbjait elismerő Business Excellence díjra!

Forrás: turizmus.com

 2024. április 10. 13:51

A presztízsét évről-évre növelő Business Excellence díjat azoknak a turisztikai szolgáltatóknak az elismerésére hozta létre a Turizmus Kft. amelyek a szakma és az utazóközönség szerint kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turisztikai szektor ágazataiban.

A korábbi évektől eltérően 2024-ben a különböző kategóriák díjait pályázat benyújtásával lehet elnyerni. A pályázatokat a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló szakmai zsűri értékeli, rangsorolja, és dönt a szakmai díj odaítéléséről.

Az első három legjobbnak ítélt pályaművet a szakmai zsűri minden kategóriában közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető lesz.

A nagyközönség a www.business-excellence.hu oldalon adhatja le szavazatait a jelöltekre.

 

Hogyan lehet pályázni?

A Business Excellence díjra pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni. A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikeres szolgáltatásait, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A pályázat beadási határideje: 2024. április 29. 24:00 óra

A nyertesek 2024. június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Pályázzon Ön is, amennyiben cége, vállalkozása hozzájárult a magyar üzleti  turisztikai piac növekedéséhez. A pályázati űrlap itt található:

Pályázati űrlap – Business Excellence
JELENTKEZEM

 

Régi-új díjkategóriák

Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, fővárosi és vidéki üzleti rendezvényhelyszínt, mobilitási szolgáltatót, legjobb külföldi és belföldi  desztinációs marketing szolgáltatást nyújtó vállalatot, legjobb bleisure utaztatót, a legjobb új piaci szereplőt valamint – idén először – a leginnovatívabb turisztikai AI megoldást kínáló szolgáltatót díjazzuk.

A 2023-as Business Excellence díjazottak

Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

 

Kövesse nyomon az eseményeket új honlapunkon!

További újdonság, hogy a nagyszabású esemény apropóján új honlap készült az elmúlt évben, a gálához méltó designnal és tartalommal. A weboldalon részletesen bemutatjuk a szakmának és a közönségnek a pályázattal  kapcsolatos további tudnivalókat, valamint az egyes kategóriákat, és a díjjal kapcsolatos  eseményeket.