Pályázzon az üzleti turizmus legjobbjait elismerő Business Excellence díjra!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 10:22

Szerkesztőségünk azoknak a turisztikai szolgáltatóknak az elismerésére hozta létre a Business Excellence díjat, amelyek a szakma és az utazóközönség szerint kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turisztikai szektorban. A pályázatra május 9-ig lehet jelentkezni.

A korábbi évektől eltérően 2024-ben a különböző kategóriák díjait pályázat benyújtásával lehet elnyerni. Ezáltal nem csak a díjazás lehetőségét kínáljuk, hanem platformot is biztosítunk a minőségi szolgáltatások és az innováció bemutatására. Célunk az újítás, fejlődés, valamint a kiválóság ösztönzése és elismerése, ezért a pályázat benyújtását ingyenessé tettük. Emellett idén egy vállalkozásnak több kategóriában is részt vehet.

Pályázzon Ön is, küldje be jelentkezését, és legyen az egyik kategória nyertese!

A Business Excellence díjra pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni. A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikereit, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A pályázat beadási határideje: 2024. május 9. 24:00 óra

A nyertesek 2024. június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Pályázati űrlap – Business Excellence
JELENTKEZEM