Panelbeszélgetések és tisztújítás a Balatoni Régióülésen

Forrás: turizmus.com

 2020. október 01. 14:12

Az MSZÉSZ Balatoni Régióülését szeptember 30-án tartották, a balatonkenesei Hotel Marina Port szállodában, ahol a tisztújításon kívül szakmailag tartalmas előadásokat hallgathattak meg a résztvevők.

Gyenes Ákos (RESnWEB) „Online marketing a koronavírus árnyékában” címmel tartott gondolatébresztő prezentációt, majd Salamon András, a szövetség szakjogásza tájékoztatta a szállodásokat az aktuális jogszabályokról, korlátozásokról – adja hírül az MSZÉSZ.

Baldauf Csaba az aktuális ügyekről beszélt

Fotó: turizmus.com

A régiós szakemberek panelbeszélgetése után Baldauf Csaba, általános alelnök ismertette a régiós statisztikai adatokat – melyekből körvonalazódik, hogy a vendégéjszakák száma jelentősen csökkent a tavalyi évhez képest –, továbbá beszámolt a szövetség aktuális híreiről.

Az MSZÉSZ Balatoni régiójának új vezetősége, balról jobbra: Szijártó Csaba, Rádóczy Andrea, Müller-Pápai Zsuzsanna

Fotó: MSZÉSZ

A régióülésen a tisztújítás is megtörtént: Rádóczy Andrea (Hotel Silverine Lake Resort) jelenlegi Régióvezetőt és helyetteseit Müller-Pápai Zsuzsannát (NaturMed Hotel Carbona és Spirit Hotel Thermal Spa), illetve Szijártó Csabát (Hotel Marina Port) egyhangúlag újabb két évre megválasztották a jelen lévő tagok.

Kapcsolódó cikkek