Panorámás wellness Sopronban

Szerző: Horváth Ágnes

Forrás: turizmus.com

 2018. október 24. 15:23

A jacuzziban ülve a Tűztoronyra látnak a Hotel Sopron vendégei, hiszen a négycsillagos szállodában nyílt meg az első vidéki Skywellness részleg.

Ahogy Szarjas Tímea, a GYSEV Zrt. tulajdonában álló hotel igazgatója rámutatott, az egyedülálló részleg a szálloda több éves felújítási programjának részeként, építésének 35. évfordulójára született meg. Sopron négycsillagos szállodája ugyanis nem csupán szolgáltatásai szinten tartását, hanem azok növelését is célul tűzte ki. Ennek jegyében újultak meg immár két szinten szobái, és vett új irányt gasztronómiai kínálata. További fejlesztések is várhatóak – hamarosan megújul a kültéri medence, a földszinti terek és a harmadik emeleti összes szobája is.

A panorámás wellnessrészleg

Fotó: turizmus.com

A mostani, januártól októberig tartó beruházás keretében a harmadik emeleten készült el az üvegezett, 180 fokos  látványt biztosító wellnessrészleg, ahonnan egyszerre élvezhető a város és a Tűztorony panorámája, akár egy pohár koktéllal a kézben, a jacuzziban üldögélve.

A Skywellness emellett szintén kiváló kilátást kínáló finn szaunát, mellette infraszaunát és sókabint, jégkutat, dézsás zuhanyt, pihenőteret, öltözőket, masszázs-szobát valamint kondicionáló termet kínál, utóbbiból a Szent Mihály templom figyelhető meg. A bárrészből pedig külön terasz is nyílik a belvárosra.

A kiváló kilátást kínáló finn szauna

Fotó: turizmus.com

A Hotel Sopronban nemrégiben a vendéglátás is megújult a korábban a debreceni IKON-ban, a miskolci Dűlőben és az egri Macok Bisztróban már bizonyított Csomós András vezetésével. A szálloda vezetése ugyanis elérkezettnek látta az időt a modern gasztronómia felé nyitásra, és a büféasztal mellett immár az á la carte kínálat is fontos szerephez jut, hogy az ízek mellett komplex élményeket kínáljanak. Csomós András a klasszikus ételek esetében a tradíciók életben tartásában hisz, a technológiai fejlődés követésével, az alapanyagok minél szélesebb körének bemutatásával. És persze komoly kínálattal várják az étel-intoleranciában szenvedő vendégeket is.

A Hotel Sopron épülete

Fotó: turizmus.com

A gasztronómiai élményekre azonban nemcsak a szálloda kínál teret, hanem a vele szemben fekvő Vinosseum Borház is, ahol vacsorával egybekötött borkóstolókat is lehetőség nyílik.

Kapcsolódó cikkek