Panzióból háromcsillagos hotellé változott a szerencsi Meggyes Hotel

Forrás: turizmus.com

 2015. április 10. 15:53

A szálláshely április végétől 29 szobával, wellness részleggel, gyermekbarát szolgáltatásokkal és rendezvénykapacitással várja a vendégeket. A hivatalos megnyitó ünnepséget április 20-án tartják.

A 200 millió forintos uniós támogatást élvező projekt keretében megújult szálloda 21 új szobával gazdagodott, április végétől összesen 29 klimatizált szobával és 62 férőhellyel kínál szálláslehetőséget. Több szobakategóriát kínálnak: a business deluxe, a superior és a családi szobák mérete, felszereltsége is különböző, emellett egyágyas szoba is szerepel a kínálatban, a szobákban ingyenes a wifi.

 

A wellness részlegben sószoba, finn szauna, infraszauna nyújt relaxációs lehetőséget, többféle masszázskezelés és szolárium teszi teljessé a kínálatot. A wellness használatát a fürdőszobába bekészített fürdőköntös teszi kényelmessé. A környék számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra, amit kerékpár-kölcsönzési lehetőség gazdagít.

Konferenciák és egyéb rendezvények megtartására a 130 fős nagyterem, a 40 fős különterem és a 60 fős, autentikus borpince nyújt lehetőséget.

 

A családbarát szolgáltatások részeként kézzel készített bábokkal különleges előadásokat tartanak majd a honfoglaló magyarok kalandozásáról, kérésre gyerekfelügyeletet is biztosítanak. Többféle program (vadászat, horgászat, sportlövészet, csokoládégyár-látogatás) szervezését is vállalják.

A város szívében elhelyezkedő szállodához zárt gépkocsi és autóbusz parkoló tartozik.