Partnerpartit adott a Párisi Udvar Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2022. május 25. 18:29

Közel száz üzleti partner vett részt az eseményen, amelyet a Párisi Udvar passzázsában tartottak.

A közel száz fő részvételével megtartott rendezvényen egymást is megismerhették a szálloda partnerei. Az estét élő zene kísérte, a finom falatokról a Párisi Passage Café & Brasserie csapata gondoskodott, és az ÉTOILE Champagne Bar is képviseltette magát egy hatliteres, nagyméretű champagne palackkal.

Árvay Zsófia, a szálloda értékesítési igazgatója beszámolt az elmúlt három év eredményeiről és mérföldköveiről, valamint köszönetet mondott a partnereknek a számtalan sikeres együttműködésért. Kiemelte, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection szállodáinak vendégelégedettségi világrangsorában előkelő helyet foglal el, és nem titkolt céljuk, hogy megszerezzék az első helyet.

Árvay Zsófia értékesítési igazgatója beszámolt az elmúlt három év eredményeiről

Fotó: Párisi Udvar Hotel Budapest

A szállodalánc az eseményen együttműködött a Sharity mobilalkalmazással, amely a transzparens, innovatív adakozásra kínál megoldást. A résztvevők az applikáció segítségével egy szavazáson vettek részt, ahol eldönthették, hogy három jótékonysági kampány és szervezet közül kinek adományozzon a Párisi Udvar Hotel Budapest.