Pearl Management Kft. – Hotel Kőporos Hercegkút, saját üzemeltetésben

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. április 20. 19:50

A békéscsabai székhelyű, de országos lefedettséggel dolgozó Pearl Marketing és Management Kft. új fejezetet nyit az életében.

A település- és szállodamenedzsment, valamint az értékesítés és marketingszolgáltatások mellett 2022 őszétől elindítja új, saját üzemeltetésű szállodáját is, méghozzá Tokaj-hegyalján, Hercegkúton, a világörökség részét képező pincesor mellett. A Debrecenben élő, azonban hercegkúti kötődésű tulajdonos családdal rendelkező, boutique hotel stílusú és minőségű szálloda a Kőporosi pincesor mellett épül, Hotel Kőporos Hercegkút névre fog hallgatni és a Pearl Management Kft. minden szakértelme benne lesz.

Fotó: Pearl Marketing és Management Kft.

“Hálás feladat úgy településeknek és szálláshelyeknek segíteni a szolgáltatásainkon keresztül, hogy sikereket érünk el és értéket teremtünk közösen. Ez a jövőben sem fog változni. Alig várjuk, hogy – terveink szerint – 2022 szeptemberében megnyithassuk első, saját üzemeltetésű szállodánkat” – mondja Kiss László, a Pearl Marketing és Management Kft. ügyvezetője.

Fotó: Pearl Marketing és Management Kft.

“Az építkezés jelenleg is zajlik. Egy boutique stílusú szállodát kell elképzelni 12 szobával, ami Hercegkúton, a Kőporos pincesor szomszédságában épül, és minden adott lesz ahhoz, hogy igazi élményt adjunk a leendő vendégeinknek: csodás, az UNESCO Világörökség részét képező környezet, magas szintű gasztronómia, belső wellness, helyi, prémium minőségű borok fogják a szálloda mindennapjait körülölelni, távol a világ zajától, különleges panorámával.”

Fotó: Pearl Marketing és Management Kft.

A hotel tulajdonosának felesége és családja a környékről származik, és az egyik küldetésüknek tartották, hogy annak a településnek, ahol felnőttek és gyermekéveiket töltötték, visszaadjanak valamit. Ezért gondoltak egy merészet, és belekezdtek a település és a környék egyetlen szállodájának és éttermének megépítésébe. A Pearl Management Kft. a velük kötött szerződés értelmében fogja üzemeltetni a szállodát teljes hatáskörben. Szakmai tudásban és tapasztalatban nem lesz hiány, hiszen a szálláshely élvezni fogja mindazon szakemberek és szolgáltatások pozitív hatását, akik már többször megmérettettek a magyar turizmusban, és szép sikereket értek el értékesítés, marketing, F&B, vagy akár operatív menedzsment területeken.

Fotó: Pearl Marketing és Management Kft.

Kiss László: “Régi vágyunk volt, hogy azt a rengeteg energiát, tudást, amit az évek alatt magunkba szívtunk és elraktároztunk, ne csak menedzsmentszolgáltatás keretén belül, hanem saját üzemeltetésű hotelben is érvényesíteni tudjuk. Erre a Hotel Kőporos Hercegkút megadta a lehetőséget nekünk. A tulajdonosok elképzelését, miszerint a környéknek, a környékből adjunk vissza, amennyit lehet, maximálisan meg fogjuk valósítani, ugyanis a teljes koncepciót úgy álmodtuk meg, hogy a helyi értékeket megjelenítjük gasztronómiában, látványban, vendéglátásban egyaránt. A szálloda vezetője Szabó Bálint lesz, aki szaktudásával 5 éven keresztül működtetett Villányban borhotelt. Helyi termékek éppúgy helyet kapnak majd a szolgáltatásaink között, mint három hercegkúti borászat teljes szortimentje, a csodás panoráma, ami a teraszról és a szobákból is élvezhető lesz a nap minden percében. Emellett épül a hotel szomszédságában egy borterasz is az önkormányzat tulajdonában, amely szintén szélesíti majd a település kínálati palettáját. Szeretettel várunk mindenkit 2022. szeptembertől Hercegkúton!”

(X)