A Budai-hegyek ölelésében, márciustól fogadja vendégeit a Petneházy Aparthotel

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2024. február 17. 09:05

Március közepén nyílik meg a Petneházy Aparthotel Budapest II. kerületében. A háromcsillagos szálláshely Budai zöldövezetében, kutyabarát helyszínként üzemel, gazdag szolgáltatási palettával várja a szabadidős és céges vendégeket, valamint a rendezvényeket.

A Chalet Apartment Hotel Kft. által üzemeltetett szálláshely lokációjának egyediségét természetközelisége adja: a kilenchektáros park a természetvédelmi övezetben, a Budai-hegyek ölelésében fekszik, a II. kerületi helyszínről ugyanakkor Budapest belvárosa is könnyen elérhető.

A kilenchektáros park a természetvédelmi övezetben fekszik

Fotó: Petneházy Aparthotel

A szálláshely lakóegységeinek egy része komplett apartman, felszerelt konyhával, fürdőszobával. A főépületben 32 kényelmes, barátságos, közel 30 négyzetméteres stúdiószoba található.

A stúdiószobák tágasak, berendezésük kényelmes és barátságos

Fotó: Petneházy Aparthotel

A kapacitást 45, egymástól diszkrét távolságra elhelyezkedő faház egészíti ki. A faházakban 4 vagy 6 fő részére alkalmas, tágas apartmanokat lehet hosszabb-rövidebb időre kibérelni, egy részük a fedett terasz mellett saját szaunával is rendelkezik.

A lakóegységek superior és standard kategóriában foglalhatók, felújításuk folyamatos.

A 4 vagy 6 fő részére alkalmas, tágas apartmanokat lehet hosszabb-rövidebb időre kibérelni

Fotó: Petneházy Aparthotel

Az értékesítésben elsősorban a szabadidős céllal és corporate ügyfélként érkező egyéni vendégekre fókuszálnak, csoportokat főként elő- és utószezonban fogadnak. Elhelyezkedéséből fakadóan a szálláshely egyaránt népszerű a városlátogatásra érkező, és az aktív pihenésre vágyó vendégek körében, hiszen a közelben számos túraútvonal indul, többféle kirándulási lehetőség is adott.

A II. kerületi helyszínről Budapest belvárosa is könnyen elérhető

Fotó: Petneházy Aparthotel

Az apartmanokhoz saját, ingyenes parkoló tartozik közvetlenül a faházak mellett, illetve főépületnél. Éttermük félpanziós ellátást biztosít, a nap folyamán a la carte kínálattal várja a betérőket. A frissítőket, kávét és alkoholos italokat kínáló drinkbár egész nap nyitva tart.

A fedett medence és a szomszédos szaunarész (finn- és infraszaunával, illetve pihenővel) egész évben üzemel, a teniszpályák tavasztól őszig, a kinti medence a főszezonban várja a vendégeket. A kínálatot többféle masszázslehetőség egészíti ki.

 

Kutyabarát helyszín nagy rendezvénykapacitással

A helyszín állatbarát- és kutyabarát, szívesen látják a házi kedvenceket, sőt a főszezonban külön kutyamedencét üzemeltetnek a négylábúak kedvéért, terveik között egy agility-park kiépítése is szerepel.

A főszezonban külön kutyamedencét üzemeltetnek a négylábúak kedvéért

Fotó: Petneházy Aparthotel

Az aparthotelben fontos szerep jut a rendezvényeknek. A megrendelők a főépületben két, természetes megvilágítással rendelkező, elszeparált terem közül választhatnak. A 178 négyzetméteres Panoráma terem maximum 100 fős, a terasszal és pódiummal rendelkező, 180 négyzetméteres Körterem 120 fős események (konferenciák, előadások, esküvők) befogadására alkalmas. A gondozott park ideális kültéri rendezvények megvalósításához is.

 

Elérhetőségek:

értékesítés: sales@petnehazy-aparthotel.com

recepció: info@petnehazy-aparthotel.hu

telefon: 1/391-8010

(x)