Még lehet nevezni a hétvégi Piaggio pizzakészítő bajnokságra

Forrás: turizmus.com

 2024. április 30. 12:42

A hétvégén kerül megrendezésre a III. Piaggio Pizza és Prosecco Fesztivál és Verseny. A pizzakészítő bajnokságra még korlátozott számban lehet nevezni.

A sikeres tavalyi közös rendezvények folytatásaként a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show keretében kerül megrendezésre az immáron III. Piaggio Pizza és Prosecco Fesztivál & Verseny Budapesten, a Kincsem Parkban, 2024. május 3-5. között.

A Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében megvalósuló, ingyenesen látogatható fesztiválon már 800 forinttól elérhetőek a pizzaszeletek, így a látogatók többféle pizzát is meg tudnak kóstolni a kitelepült pizzériák kínálatából.

A fesztiválon Magyarország legjobb pizzériái és pizzakészítő mesterei lesznek jelen, akik ráadásul a három nap alatt workshopokat és bemutatókat is tartanak azok számára, akik a pizzakészítés rejtelmei iránt érdeklődnek, vagy tanulni szeretnének olyanoktól, akik az Olaszországban megrendezett pizza-világbajnokságokon is szép eredményeket értek el.

A fesztiválon 800 forintos ártól érhetőek el a pizzaszeletek

Fotó: 123rf.com

Természetesen a finom olasz kávé és az olasz alapanyagok is nagy szerepet kapnak, hiszen számos olasz alapanyag forgalmazó képviselteti magát a rendezvényen. A prosecco szerelmesei széles repertoárból, különleges Magnum tételekből is válogathatnak.

A rendezvényre kilátogatnak a Vigyél Haza Alapítvány gazdikereső kutyusai is.

Szombat délután két verseny is megrendezésre kerül. A Pizzakészítő Bajnokságra még korlátozott számban jelentkezhetnek azok, akik elismert zsűri előtt szeretnék megmérettetni magukat.