Pink pikniket rendezett a Mamaison Hotel Andrássy Budapest

Forrás: turizmus.com

 2023. július 07. 15:37

Szerdán közel 100 partnerét látta vendégül a Mamaison Hotel Andrássy Budapest a frissen felújított kerthelyiségében, amely a 2023-as év színének tiszteletére a rózsaszín különböző árnyalataiba öltözött.

Az est kezdetén a meghívottakat köszöntötte Papp Csaba szállodaigazgató, valamint Nagy-Szász István, a szállodát üzemeltető CPI Hotels Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A rendezvényen a „PINKnik" hangulatról a kockás terítőkre tálalt finom falatok mellett a Dj által szolgáltatott pörgős zeneszámok, a magenta színvilágú fotósarok és a fröccs fajták teljes skáláját felvonultató bár részleg gondoskodott.

A vendégek most is, mint mindig, különböző kreatív és vicces feladatokban csillogtathatták meg tehetségüket. A PINKpong játék folyamán a csapatok célzóképességét tettük próbára, a Pink kvíz kérdéseivel pedig a színnel kapcsolatos tudásukat mértük fel különböző témákban.

A kellemes hangulatról finom falatok, kiváló fröccsök és koktélok valamint profi DJ gondoskodott

Fotó: Mamaison Hotel Andrássy Budapest

 

Egy workshop keretén belül a legegyedibb virágos kopogtató készítőjét keresték, de értékelték a versenyzők koktélkeverési képességeit is.

A játékok végeztével az evésé-ivásé volt a főszerep, ahol a frissen készült grill ételek mellett a sushi hajó és a ruby csokiszökőkútba mártogatott gyümölcsnyárs volt a nagy kedvenc.

Az est színe a pink volt

Fotó: Mamaison Hotel Andrássy Budapest

Az estét tombolasorsolás zárta, ahol a vendégek a hotellel és a piknikezéssel kapcsolatos érdekes és értékes ajándékokat vihettek haza a rózsaszín minden árnyalatában.