Pinterest magyarul is

 2014. március 20. 10:46

A világszerte több tízmillió felhasználót felsorakoztató Pinterest közösségi oldal már magyar nyelven is elérhető. nemcsak a Pinterest weboldalához férhetünk hozzá magyarul, hanem iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz is.

A turisztikai szolgáltatók számára is új eszközt és lehetőségeket megnyitó Pinterest egyre szélesebb felhasználói bázissal rendelkezik Magyarországon, mind többen gyűjtögetnek és tűznek ki képeket Pinterest-falukra a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztró és dekoráció témákban. A mostani fejlesztéssel a felhasználók saját nyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket.

Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform.

Az emberek a Pinterestet többnyire kívánság- és úticéllisták összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat. A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letölthető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként.