Piros pontot kapott a vendégektől a budapesti Crowne Plaza reggelije

Forrás: turizmus.com

 2023. november 27. 17:33

Közel 800 vendégvisszajelzés átlagosan 94,5%-ra értékelte a Crowne Plaza Budapest reggelijét, ezzel 85 európai Crowne Plaza hotel előtt végzett második helyezettként. A szálloda csapat új cukrászséffel bővült Aszódi Gergő személyében.

A Crowne Plaza Budapest reggelije a második helyen végzett az IHG hotelcsoport belső, vendégelégedettséget 2023. januártól szeptemberig tartó időszakban vizsgáló felmérésén, amelyet az európai Crowne Plaza hotelekben végeztek - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

Az Axis Café & Lounge-ban felszolgált reggeli fogásainál tudatosan arra törekszenek, hogy az ételek energiát adjanak. Az egyik legnépszerűbb fogás az egészséges zsírokban és tápanyagokban gazdag avokádós toast, de a reggelizők választhatnak zabpelyhet friss bogyós gyümölcsökkel, görög joghurtot házi granolával, gyümölcsökkel és mézzel, vagy akár füstölt és marinált halválogatást, kapribogyóval és friss kenyérrel.

A reggeli menü 8:00 és 12:00 között érhető el, és tartalmazza a magyar klasszikusokat, például a lecsót tojással, valamint nemzetközi kedvenceket, mint a Benedict-tojást friss kenyéren hollandi mártással.

Egy nemzetközi kedvenc: Benedict-tojás friss kenyéren hollandi mártással

Fotó: Crowne Plaza Budapest

A menüre felkerült az amerikai palacsinta is juharsziruppal és gyümölcsökkel. Nagy figyelmet fordítanak a kávé minőségére: a Costa Rica-i magyar kávétermesztő, Bányai László Csokis Kuglóf és Natural kávékülönlegességei várják a vendégeket.

A gasztronómiájára nagy hangsúlyt fektető  szálloda konyháját a kezdetektől Csuklich Viktor séf vezeti. A csapat most új cukrászséffel büszkélkedhet, a vendégek mostantól az Aszódi Gergő által megálmodott, kézzel készített desszerteket is élvezhetik az Express Lunch menüben.