Piros ruhás hölgyek a Kempinski szállodákban

Forrás: turizmus.com

 2020. január 14. 16:36

Tíz éve vezérigazgatói találkozón született meg a Kempinski egyik legerősebb brandje, a Lady in Red, amely azóta is világszerte meghatározza a szállodacsoport imázsát.

„A Lady in Red lényegében a korábbi Guest Relations (vendégkapcsolati munkatárs) pozíciót váltotta fel. Úgy éreztük, hogy a vendégkapcsolat nagyobb hangsúlyt érdemel. Kerestük azt a kis pluszt, amelytől a feladatot ellátó munkatárs szerepe ikonikussá válhat, akit egyedi felelősséggel ruházunk fel, és a vendégek könnyen felismerhetik. Egy olyan pozícióra gondoltunk, ami az egész világon minden Kempinskiben ugyanazt képviseli” – mondta az ötlet születéséről Stephan Interthal, a a Kempinski Hotel Corvinus Budapest igazgatója.

A Lady in Red a tökéletes vendéglátó és az igazi európai luxusnak megfelelő vendégszeretet szimbóluma a Kempinski szállodákban

Fotó: Kempinski Hotels

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest január 17–26. között többféleképpen ünnepli a Lady in Red tizedik évfordulóját. Nemcsak a szálloda új esti kivilágítása készül el, hanem a vendégek megkóstolhatják a különleges Lady in Red desszertet a The Living Roomban, valamint az ÉS Deliben.

A Lady in Red lesz a háziasszonya a minden nap 18 órakor kezdődő Esti pezsgés ceremóniának, amikor sabrage technikával kinyitják az első üveg champagne-t a The Living Roomban. A szálloda virágdekorációi piros színben pompáznak a hallban.

A vendégek követhetik a Lady in Red történetét és az elmúlt 10 év néhány kiemelt eseményét a szállodában található digitális tükrökön, a szobai hírlevélben és a hotel közösségi média oldalain, valamint szelfiket készíthetnek a hallban a piros ruhás hölggyel.