Pogácsa helyett zöldségtekercsek, fekete ribizli juice-sza

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 23. 17:07

A kellemes későnyári melegben furcsa volt látni a csillogó-villogó karácsonyfát, a mézeskalács díszeket, a tobozokat, és érezni a gőzölgő forralt bor illatát – de a szállodák ilyenkor már a karácsonyi vállalati partikra készülnek.

A Courtyard by Marriott Budapest City Center hagyományosan szeptemberben rendezi meg nyílt napját, amelyet most is sokan kerestek fel. A karácsonyi partikínálat bemutatása mellett   céljuk a Marriott lánc új globális rendezvény stratégiájának, a Meetings Imagined-nek az elindítása volt.

 

Másként, mint mások - ez lehetne a szlogenje a gasztronómiai választéknak is. A kávészünet ma már nemcsak kávét és pogácsát jelent, holott még sokan ezt kérik. Talán mert nem ismerik, mi mindent lehet ezen kívül kínálni. Pedig sokkal érdekesebb olyan apró falatkákat feltálalni – a zöldséges tekercsektől a zeller juice-ig, a vöröslencse salátától a mini pisztáciás kockáig – amelyek inkább segítik a koncentrálásban a meetingek résztvevőit, mint magas szénhidrát tartalmukkal szunyókálásra késztetnék.

Újdonság, hogy a büféasztal, a kávék, az italok a rendezvény teremben kapnak helyet, tehát emiatt nem kell felfüggeszteni a megbeszéléseket, mindenki odamehet az asztalhoz anélkül, hogy szünetet rendelnének el a tárgyalások menetében. A Celebrate típusú rendezvényeknél a bútorok – például egy koktélpult - pedig lehetnek akár műanyag, világító kialakításúak is, ami újdonság az enteriőrökben.

Ott jártunkkor láthatóan telt házzal működött a szálloda. A Blaha Lujza téri Courtyard by Marriott jó tulajdonsága a könnyű megközelíthetőség, ami a szálloda vezetése szerint nemcsak a turistáknak fontos, de a rendezvények résztvevőinek is komoly előnyt jelent.