Polyák Norbert a mátraházai Hotel Ózon új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2024. február 09. 19:24

Polyák Norbertet nevezték ki február 1-jével a Hotel Ózon Szállodaipari Kft. szállodaigazgatójának.

Polyák Norbert február 1-jétől a Hotel Ózon Szállodaipari Kft. szállodaigazgatója. A szakember ezt megelőzően a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója volt.

Polyák Norbert

Fotó: Hotel Ózon

Korábban külföldön – nagyrészt Angliában – végigjárta a vendéglátóipar teljes ranglétráját. Több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramountot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Groupot és a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t.

Polyák Norbert a kinevezése kapcsán elmondta: a szálloda irányítása és fejlesztése során szeretné minden eddigi tapasztalatát kamatoztatni annak érdekében, hogy csapatával együtt magasabb szintre emelje a vendégélményeket, valamint kiemelkedő szerepet vállaljon a szálloda munkatársainak továbbképzésében és fejlődésében.

Fontos számára továbbá, hogy a pandémia alatt a vendéglátástól elpártolt munkavállalók egy részét visszacsalogassák a szakmába.

Hoffmann Henrik, a Hotel Ózon Szállodaipari Kft. tulajdonos-cégvezetője hozzátette: nagy lehetőséget lát abban, hogy a 2022-ben családi vállalkozás keretében befejezett, teljesen megújult szállodát Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával továbbfejlesztheti.

Polyák Norbert elérhetőségei:
Polyák.norbert@hotelozon.hu
+36304922440