Új néven nyílik meg Esztergom négycsillagosa

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2015. július 06. 12:47

A négycsillagos, az Aquasziget Esztergom Élményfürdővel zárt folyosóval összekötött szálloda Portobello Wellness és Yacht Hotel néven nyitja meg kapuit várhatóan novemberben.

A 96 szobás szálloda a régi helyett (Aqua Palace Hotel) új nevet kapott, Portobello Wellness és Yacht Hotel néven várja majd a vendégeket a Prímás-szigeten a tervek szerint az év végétől. A névváltozás szolgáltatásbővülést is jelent, hiszen a beruházó a Kis-Duna partján móló megépítését tervezi, melyen keresztül a vízi járművön érkező vendégeiket is fogadni tudják. A hajóból kiszállók a kikötőből közvetlenül felsétálhatnak majd a szállodához. A wellness szolgáltatásokat az eredeti elképzeléseknek megfelelően - a szállodából fedett folyosón megközelíthető - élményfürdőben lehet majd igénybe venni.

A hotelt a jelenlegi információk szerint az Investor' 2005 Kft. fogja üzemeltetni.

A június 12-én újranyitott Aquasziget Esztergom Élményfürdő augusztus 31-ig várja a fürdőzőket külső és belső medencékkel, csúszdákkal, ezt követően épületgépészeti, gépészeti, építészeti és komplett irányítástechnikai munkálatok miatt rövid időre újra bezárja a kapuit.