Pozsonyi szállodával bővült a CPI Hotels szállodacsoport portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2022. március 18. 16:12

Pozsonyi szállodával bővült a Budapesten is három szállodát üzemeltető prágai központú CPI Hotels a.s. portfóliója. Az új szálloda menedzselését régiós szinten budapesti kollégák is segítik.

A négycsillagos Mercure Bratislava Centrum szálloda megvásárlásával a CPI Hotels 2021 decemberében tovább bővítette régióban szállodai portfólióját.

A tulajdonosváltást 2022 januárjában egy teljes brand- és arculatváltás is követte: a szállodalánc által képviselt márkákhoz igazodva a szálloda Clarion Congress Hotel Bratislava néven folytatja működését.

Az új Clarion márka az egyik legnagyobb amerikai szállodai franchisehálózat, a Choice Hotels négycsillagos városi szállodai brandje.

A Clarion Congress Hotel Bratislava szálloda 175 szobával, 180 fő befogadására alkalmas konferenciakapacitással fogadja üzleti, konferenciázó és turisztikai célzattal érkező vendégeit.  A szálloda elegáns étterme helyi specialitásokat és nemzetközi ételeket is kínál. Extravagáns lobbi bár és a törzsvendégeknek fenntartott Executive Lounge teszi teljessé a szolgáltatási palettát.

A pozsonyi vártól sétatávolságra található Clarion Congress Hotel Bratislava

Fotó: CPI Hotels

A szálloda a város középpontjában található, mindössze 10 percnyi sétára a pozsonyi vártól. A pozsonyi óvárosban található turisztikai attrakciók, éttermek, főbb bevásárlóközpontok szintén gyalogosan megközelíthetőek. A pozsonyi főpályaudvar és a város főbb irodaházainak közelsége is hozzájárulnak a szálloda népszerűségéhez.

Az újonnan megszületett Clarion Congress Hotel Bratislava a cégcsoport második szállodája a szlovák fővárosban, ugyanis 2015 óta a CPI Hotels üzemelteti a szintén az óvárosban található 4 csillagos 47 apartmannal rendelkező apartmanszállodát, a Mamaison Residence Sulekovát is.

A pozsonyi szállodákat a CPI Hotels Hungary központi csapata is támogatja: Nagy-Szász István regionális igazgatóként, Varga Tímea regionális revenue igazgatóként, Anek Dóra pedig regionális értékesítési és marketing igazgatóként 2022. januárjától a három budapesti CPI hotel (Mamaison Hotel Andrássy, Mamaison Residence Izabella, Courtyard by Marriott Budapest City Center) mellett a két pozsonyi ház munkáját is felügyeli.

Kapcsolódó cikkek