Prémium catering céggel erősít a Special Effects

Forrás: turizmus.com

 2021. július 19. 14:38

A Special Effects a 2020/21-es válságálló és optimista stratégiája részeként újabb akvizíciót jelentett be. A rendezvényszolgáltató Magyarország prémium catering cégével, a Terra Cateringgel színesíti szolgáltatási palettáját.

A nemzetközi terjeszkedés jegyében a Special Effects Zrt. a közelmúltban egy hazai rendszerintegrátor vállalatban, egy idei alapítású DMC ügynökségben, illetve egy spanyol kreatív technikai cégben szerzett tulajdonrészt.

Legfrissebb akvizíciójuknak köszönhetően újabb elemmel bővítik portfóliójukat: a Terra Catering Magyarország vezető prémium catering vállalataként a legmagasabb minőségű fine dining szolgáltatással járul hozzá a felejthetetlen és világszínvonalú rendezvényélményhez - tájékoztatta szerkesztőségünket a Special Effects.

 

"Hiszünk a szektor visszatérésében, így most azért dolgozunk, hogy az egyébként változatlanul autonóm módon működő társcégeinkkel megerősödve még többet kínálhassunk ügyfeleinknek" - nyilatkozta Kassai Zsolt, a Special Effects vezérigazgatója.

"Az innovációra, a legkiválóbb minőségre és a fenntarthatóságra törekvő Terra Cateringgel kialakult szinergia jó példa arra, hogy akár rendezvénytechnológiáról, akár cateringről van szó, az értékeink lehetnek közösek."

Falko Siecke, a Terra Catering alapítója és Tóth Mario executive séf több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi prémium rendezvények terén. Az együttműködéssel kapcsolatban Falko Siecke elmondta, hogy a két cég hasonló üzletpolitikája, értékrendje és missziója nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben komplex és egyedülálló projekteket alkothassanak közösen.

"A Terra Catering itthon és külföldön is képes garantálni a luxussal megfűszerezett minőséget, így szolgáltatásunkkal a nemzetközi színtér első osztályú eseményein is szeretnénk jelen lenni."

A két vállalat ezentúl a tapasztalatok, a globális kapcsolatok és a szolgáltatások megosztásán túl közös tervezői csapattal dolgozik tovább, és a Special Effects dubai leányvállalata, a Kraftwerk vezetésével kialakított kreatív koncepciókkal erősítik piaci jelenlétüket.