Prémium kategóriájú fürdőházat épít a Tisia Hotel

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. március 02. 08:00

Az új, kétszintes wellnessközpont kényeztető szolgáltatásait a tervek szerint ősztől élvezhetik a vendégek. A sokoldalú kínálattal büszkélkedő, többféle célcsoportot sikeresen megszólító szálloda a fenntarthatóságra és a felelős üzletvitelre is kiemelt figyelmet fordít.

Nem sokkal első születésnapjának ünneplése után szolgáltatásainak bővítését jelentette be Tiszaújváros első négycsillagos superior szállodája, a Tisia Hotel & Spa****superior.

Ahogy azt korábban megírtuk, a modern épület közvetlen összeköttetésben áll a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel, így a fiatalabb és az idősebb generáció a létesítmény által kínált élményeket az év minden szakaszában szabadon élvezheti. Hogy a kifejezetten pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeik igényeit maximálisan kiszolgálják, a tulajdonosok egy új beruházás elindítása, prémium kategóriájú fürdőház megépítése mellett döntöttek. Az új, kétszintes wellnessközpont építése az engedélyeztetési eljárások befejezése után, áprilisban megkezdődhet, az új egység várhatóan az ősz folyamán nyithatja meg kapuit.

A szálloda közvetlen összeköttetésben van a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel

Fotó: Tisia Hotel

Exkluzív fürdőház a maximális wellnessélményért

Az új beruházás keretében megépülő fürdőház földszintjén masszázspados élménymedencét és jacuzzit alakítanak ki, elegáns megjelenésű pihenőtérrel és baldachinos pihenőágyakkal. A 5 x 12 méteres, egész évben használható kültéri medence mellett egy új, 9 férőhelyes jacuzzi is helyet kap. Az emeleten többféle izzasztókamra: a szaunaszeánszok helyszíneként is szolgáló finn szauna, infraszauna és gőzfürdő, sókamra és egy további jacuzzi jótékony hatását lehet majd élvezni, ellazulásra a csendes pihenőrészleg kínál lehetőséget.

Fenntartható megoldásokkal zöldített működés

A Hotel Tisia tulajdonosai maximálisan elkötelezettek a szálloda fenntartható üzemeltetése iránt. A mind külső megjelenésében, mind műszaki tartalmát illetően modern épületben korszerű gépészeti, szigetelési és technológiai megoldások biztosítják a költséghatékony üzemeléshez szükséges feltételeket.

A zöldszempontok mellett a rezsiköltségek növekedése is indokolttá tette a meglévő napelembázisuk további növelését, a beruházás eredményeként a saját napelemparkjuk teljesítménye 420 kw-ra bővül.

A napenergia hasznosításán túl, a felelős üzletvitel a mindennapi működésben is kiemelt hangsúlyt kap. A négycsillag superior kategóriában elvárt napi törölközőcsere helyett a fürdőszobai textileket a vendégek által jelzett időpontban cserélik. Korszerű mosó- és szárítógépeket vásárolva saját mosodát létesítenek, a külső szolgáltató kiváltásával az összes szállodai textíliát helyben mosva igyekeznek csökkenteni a tevékenységük ökológiai lábnyomát. A takarításhoz a környezetet kevéssé károsító, környezetbarát tisztítószereket használnak. A takarítás gyakoriságában is alkalmazkodnak a vendégek igényeihez a felhasznált vegyszerek mennyiségének csökkentése érdekében. Szobáikat ózongenerátorral fertőtlenítik, a parkolóban elektromos autótöltők állnak rendelkezésre.

A takarításhoz környezetbarát tisztítószereket használnak

Fotó: Tisia Hotel

A szálloda éttermében és rendezvényein előre palackozott ásványvíz helyett helyben előállított, kiváló minőségű vízzel kínálják vendégeiket, a svéd hátterű Thoreau fenntartható vízmegoldását használva.

A csomagolásmentes vízzel jelentősen csökkentik az üzemelés közben keletkező hulladék mennyiségét, amelyet mind a szobákból, mind a konyhán szelektíven gyűjtenek.

A helyi termelőket és a kis gazdaságokat támogatva a konyhán használt friss alapanyagokat helyi termelőktől és kis gazdaságokból igyekeznek beszerezni. Ebben támaszkodnak az F&B területén dolgozó, helybéli kollégáikra, akik jól ismerik a magas minőségű alapanyagok beszerzési forrásait a környéken.

A szálláshely ökológiai lábnyomának és a működés során keletkező káros anyag kibocsátásának csökkentésére a kezdetektől odafigyelnek. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva működésük második évét követően, 2024-ben meg kívánják szerezni a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége „Zöldszálloda” minősítését.

Dolgozóik megtartására kiemelt figyelmet fordítanak. Rendszeresek a csapatépítő rendezvények és a képzések, utóbbiak a vendégek magasabb szintű kiszolgálását szem előtt tartva elsősorban a vendégélmény fokozására és a hatékony kommunikációra fókuszálnak. Rendszeresek a vezetői, supervisori tréningek is.

2024-ben az MSZÉSZ "Zöldszálloda" minősítésére pályázik a szálloda

Fotó: Tisia Hotel

Kreatív fogások az egészség jegyében

A szálloda sokszínű kínálatának fontos eleme a gasztronómia, a folyamatos fejlődés, a vendégek igényeihez való alkalmazkodás ezen a téren fontos törekvésük. A szemléletet az év elején bevezetett, új à la carte étlap és itallap összeállítása is tükrözi.

Több szegmenst megszólító vonzerő

A négy emeleten összesen 99 exkluzív és kényelmes szobát kínáló Hotel Tisia sikerrel viszi tovább a város ipari múltjára, pezsgő sportéletére és értékes gyógyvízére épülő tradíciókat, a gondosan összeállított kínálati palettának köszönhetően a kikapcsolódni érkező egyéni vendégeket, az üzleti utazókat és a sportolókat egyaránt sikerrel szólítja meg.

(X)