Ismert szakemberek szolgálnak fel a mentorprogram hálaadás napi vacsoráján

Forrás: turizmus.com

 2023. november 06. 10:16

A protégé. mentorprogram csapata egy stílusos és emlékezetes eseménnyel készül az idei hálaadás ünnepére. November 23-án, a hálaadás napján, a protégé. támogatói vacsorát rendez, melyre a turizmus és vendéglátás terület iránt érdeklődőket, valamint a mentorálás fontosságának támogatóit várják.

Az exkluzív vacsora célja, hogy felhívja a figyelmet a mentorálás fontosságára, kifejezze háláját a mentoroknak, és emlékeztessen mindenkit arra, hogy a szakmai pályafutásunk kezdetén mindannyian szembesültünk kihívásokkal, amelyek megoldásában segítségre volt szükségünk.

Az este különlegessége abban rejlik, hogy a protégé. mentorok bújnak a vendéglátósok szerepébe, a tálalástól a koktélkeverésig, felidézve fiatalkorunkat, sokunk pályafutásának kezdeti pillanatait. A vendéglátók között olyan ismert szakemberekkel, egyben a protégé. mentoraival találkozhatunk, mint Kenderesy Nadin, Kormos Dalma, Darai- Nagy Judith, Fazakas F. János, Galambos-Parti Regina, Nagy Zoltán, Nemesvölgyi Attila, Merker Dávid, Pallag Dávid, Szerepi Szabolcs és még sokan mások.

A vacsora célja felhívni a figyelmet a mentorálás fontosságára

Fotó: protégé.

 

A rendezvény bevételét a protégé. munkásságára fordítják, így a résztvevők közvetlenül hozzájárulhatnak a turizmus és vendéglátás területén elhelyezkedni vágyó fiatalok segítéséhez.

Hálaadás napi ünnepi menü:

  • Lazac ízelítő - Lox, melegen füstölt, lazackrém
  • Gesztenyés sütőtök krémleves
  • Hálaadás Napi töltött pulyka, édesburgonya gratin & roast onion gravy
  • Ikonikus deli mákos guba áfonyaszósszal

 

A támogatói jegy ára: 35.000 Ft/fő, mely magában foglalja a teljes menüt italsorral és a partnerek meglepetés ajándékait.

Az esemény időpontja: November 23., 18:00

Helyszín: Babka Deli, Budapest, Pozsonyi út 20.

Mivel a helyek száma korlátozott, ezért a foglalásokat november 15-ig várják a hello@protege-talentlab.com címen a foglalni kívánt helyek számának megjelölésével.