Provence Balatonfüreden

Forrás: WeLoveBalaton

 2017. március 15. 13:47

Villa Vitae néven izgalmas új szálláshely nyílt Balatonfüreden, a központtól 10perc autózásra, Aszófő irányában – számolt be a welovebalaton.hu.

A villa a domboldalban épült, bámulatos panorámával rendelkezik a Tihanyi-félszigetre. 14 szobája közül 3 lakosztályként funkcionál, amelyek mindegyike egy-egy magyar borvidék nevét viseli – írja a portál. Az elnöki lakosztály Szekszárd nevét kapta, s igazi különlegességgel szolgál: egy titkos ajtónak köszönhetően összenyitható a szalonnal és a társalgóval, így megkétszerezve 90 négyzetméteres méretét.

Villa Vitae

Fotó: Kőrösi Tamás – We Love Balaton

Az eredetileg privát nyaraló számára vásárolt telken, a kilátásban és az egyedi helyszínben meglátva a lehetőséget, a tulajdonos-üzemeltető Villa Vitae Management Kft. mediterrán butikhotelt építtetett. A kivitelezésében a saját erő mellett uniós pályázati pénzeket is igénybe vettek.

Az egész komplexum Provence-i stílusú

Fotó: Kőrösi Tamás – We Love Balaton

Egészségház is épült, ahol tradicionális masszázsok mellett lehetőség van különböző terápiás és gyógymasszázsok kipróbálására is, a keleti orvosláson alapuló állapotfelmérésre, méregtelenítő kezelésekre.

Az étteremben az ötfogásos menüről Schneider József és Csatári Roland, valamint Reiner Ramóna gondoskodik. Az étterem elsősorban a szállóvendégek részére üzemel, de előzetes bejelentkezés után lehetőség van asztalfoglalásra is.

Helyet kapott az épületben egy 15 fős moziszobaés egy, még átalakítás alatt lévő klubszoba zenegéppel, kártyaasztallal, a kertben pedig egy medence.

Igazi búvóhely született

Fotó: Kőrösi Tamás – We Love Balaton