Puskás Ferenc arcképével díszített Unicumot ad ki a Zwack

Forrás: turizmus.com

 2016. május 02. 17:13

Limitált példányszámú, a palackon Puskás Ferenc arcképével ellátott Unicumot mutatott be pénteken a Zwack.

A likőrgyár megemlékezésének apropója, hogy az Aranycsapat legendás kapitánya 50 évvel ezelőtt, 1966 májusában vonult vissza a Real Madridból.

"Futballmániás család vagyunk, kamaszkoromig Toszkánában éltem, de bárhol járok a világban, amikor megtudják, hogy magyar vagyok, mindenki azonnal így reagál, Puszkász, Puszkász. Puskás Ferenc a legismertebb magyar a világban, akire mindannyian büszkék lehetünk - indokolta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatósági elnöke, az Aranycsapat kapitányának társítását a márkához.

A Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban tartott bemutatón Szöllősi György, a Puskás Intézet igazgatója a Puskás-rajongók nevében köszönte meg, hogy a két hungarikum, Puskás Ferenc és a Zwack Unicum egy brandben kapcsolódhat össze. A Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont állandó kiállításán a következő két hónapban egy vitrin is emlékeztet Puskás Ferenc dicsőségére, az időszaki tárlat becses darabja lesz egy 10-es számú mez, amelyet "Pancho" a Real Madridban viselt. Külön ez alkalomra szóló videóüzenetben üdvözölte a Zwack Unicum új termékét és emlékezett meg az évfordulóról Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója is, aki Florentino Pérez klubelnök jókívánságait is tolmácsolta.

Az eseményen az Aranycsapatot Buzánszky Jenő unokája, Ifjabb Buzánszky Jenő és Szepesi György, a legendás rádióriporter képviselte.