Rangos borszakmai díjban részesült egy miskolctapolcai étterem

Forrás: turizmus.com

 2022. június 30. 12:47

Komoly elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.

A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a Best of Award of Excellence elismerésben részesült, így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljai közé.

Az elismeréshez számos kritériumnak szükséges megfelelnie az éttermeknek, amelyet a Wine Spectator képviselői személyesen ellenőriznek látogatásuk során.

A Vino Salone-ban luxuskörülmények között ízlelhetjük meg a világ bor- és pezsgőkülönlegességeit

Fotó: Avalon Ristorante

Kizárólag azokat az éttermeket díjazzák, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot: legalább 350 különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.

A miskolctapolcai Avalone Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok szerelmesei öt kontinens 13 országának borai közül választhassák ki kedvencüket.