Rangos építészeti díjat kapott az ibis Styles Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2018. november 01. 10:59

Az ibis Styles Budapest Airport 2018-ban megkapta a European Property Awards díjat, amivel a szálloda építészeti designját ismerték el.

Az ibis Styles Budapest Airport az első reptéri szálloda a Budapesti Liszt Ferenc Repülőtér közvetlen szomszédságában. Mint azt korábban megírtuk, 2018. január elején nyitott, és azóta is nagyon eredményesen működik. A 2-es Terminél előtt álló ötemeletes hotel az utazás atmoszféráját adja vissza színes, élénk belső tereivel. 145 szobája van, étterme borbárral, 250 személy befogadására alkalmas, két részre osztható konferenciaterme, valamint kisebb szemináriumi szobákat és egy gyereksarkot is létrehoztak benne.

Az ingatlanfejlesztést a WING végezte a Budapest Airporttal együttműködve. A projektet az Orbis menedzselte, amely az AccorHotels stratégiai partnere Közép-Kelet-Európában. „Meg vagyunk győződve arról, hogy az ibis Styles Budapest Airport tovább javítja Budapest nemzetközi imázsát, és kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy fejlődjön a vendéglátás minősége a fővárosban” – mondta Laurent Clavilier, az Orbis & AccorHotels Eastern Europe design és technikai igazgatója.

Az ibis Styles Budapest Airport nagyon jó eredményeket produkál

Fotó: turizmus.com

A Property Awards az egyik legrangosabb építészeti díj, amit több mint ötven nemzetközi szakemberből álló zsűri ítél oda 1993 óta tíz különböző kategóriában lefedve Afrika, Ázsia és Óceánia, az arab országok, Kanada, a Karib-térség, Közép-és Dél-Amerika, az USA, Európa és az Egyesült Királyság területét. A díjat mindig Londonban adják át. Bővebb információért kattintson IDE!

A European Property Awards 2018 díjat egyébként több mint tíz magyar ingatlanfejlesztés is megkapta. A legjobb lakóépület-fejlesztésért járó díjat például a Biggeorge nyerte el a Németvölgyi Residence építésért, és ugyanebben a kategóriában még két létesítményt díjaztak: a WING-et a Kassák Residence építéséért és a Danubiót a Zahara Parkért. A legjobb szabadidős beruházást a budapesti Pannonia Park Biodome lett a Paulinyi-Reith & Partners kivitelezésében. A kereskedelmi fejlesztésért járó díjat a Futureálnak ítélték az Etele Plazáért, a legjobb közszolgálati létesítmények közül pedig az Etnográfiai Múzeumot (Városliget Zrt.) ismerték el.

Ha meg szeretné ismerni az összes díjazottat, kattintson IDE!