Rászoruló gyerekeken segített a Hilton Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. november 14. 11:39

60 rászoruló gyermek őszi szünetét tette szebbé a Hilton Budapest.

Az Élelmezési Világnap alkalmából a Hilton Budapest munkatársai a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével már negyedik alkalommal állítottak össze élelmiszercsomagokat a budapesti agglomerációban élő rászoruló gyermekek részére.

A Hilton Budapest munkatársai az adománnyal

Fotó: Danubius Hotels

Az adománycsomagokban elhelyezett tartós élelmiszerekhez egy-egy személyre szabott heti menüt is mellékeltek, könnyen elkészíthető ételreceptekkel, ezzel is arra ösztönözve a gyerekeket, hogy aktív részesei legyenek a szünidei ebéd elkészítésének.

A kezdeményezés megvalósulását a Danubius Hotels Group és a METRO áruházlánc támogatta.

A Hilton-szállodákban október utolsó hete a Global Week of Service jótékonysági kezdeményezés égisze alatt zajlik. A vállalat munkatársai eddig világszerte mintegy 15.000 akciót hajtottak végre, és több mint 800.000 órás közösségi munkát végeztek 2012 óta. Idén 93 országból vettek részt a programban.

A résztvevők szabadon választhatják ki azt a partnert, vagy célcsoportot, amelyet támogatni szeretnének. A budavári Hilton több mint 30 munkatársa azokon a hátrányos helyzetű gyermekeken kívánt segíteni, akik meleg ételhez csak az iskolákban jutnak.

 

Kapcsolódó cikkek

50 éves a Budapest Szálloda

2017. november 01.