Rational – „Az évszázad márkája” díjazottja

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. március 17. 14:04

A Rational a jelenlegi iCombi és iVario készülékei a főzőrendszerek termékkategóriában "Az évszázad márkája" lett.

Február közepén Robert Munday, a marketing- és ügyfélmegoldások részlegének alelnöke és Thomas Pfeiffer, a DACH alelnöke vehette át dr. Florian Langenscheidttől „Az évszázad márkája” díjat a Rational nevében. A melegétel-készítés specialistája jelenlegi iCombi és iVario készülékeivel Németország egyik vezető márkája, és a főzőrendszerek termékkategóriájában értékelték. „Büszkék vagyunk erre a díjra – mondja Robert Munday –, de még fontosabb számunkra, hogy továbbra is dolgozzunk termékeinken és szolgáltatásainkon a vásárlói előny érdekében.” Thomas Pfeiffer hozzátette: „Mivel a díjat nem évente ítélik oda, ezért határozatlan ideig érvényes, ez egyben a márka iránti örökös elkötelezettséget is jelenti.”

A képen balról jobbra: dr. Florian Langenscheidt, Thomas Pfeiffer és Robert Munday

Fotó: Rational

A német Zeit-Verlag szakértőiből álló zsűri és a kiadó vezetője, dr. Florian Langenscheidt számos német márkát előzetesen kiválasztott, és saját szabályrendszer alapján háromlépcsős értékelést végzett. Ennek érdekében a zsűritagok rendszerezték és átláthatóan bemutatták, mi is a márka. Munday hozzátette: „A B2B márka a bizalomra is támaszkodik. Örömmel látjuk, hogy ügyfeleink annyira bíznak a márkánkban, hogy bekerültünk az évszázad márkái közé. Az „évszázad márkái" egy igényesen megtervezett és illusztrált könyvben, valamint a közösségi média különféle csatornáin mutatkoznak be.

Ha élőben is szeretnék látni a győztes márkákat működés közben, látogassák meg a RATIONAL-t a SIRHA kiállításon 2022. 03. 22–24. között az A pavilon D5-ös standján!

(X)