Red Bull Air Race relikviák a Hiltonban

Forrás: turizmus.com

 2018. június 22. 16:53

A Hilton Budapest elnöki lakosztálya limitált ideig Red Bull Air Race versenytematikát kapott a 12. budapesti futam tiszteletére.

Megújult a Hilton Budapest 322 szobája, a közösségi terek és a 166 négyzetméteres elnöki lakosztály is. A Red Bull Air Race tematikájának megfelelően berendezett szobában számos, a versenyhez köthető relikviát állítottak ki egy teljes hétig - a július 23-i kvalifikációs napot és a július 24-i futamot is beleértve. A Hilton és a Red Bull Air Race a világbajnokság történetének első tematikus lakosztályát alkotta meg, a a világbajnokság pilótái – a japán Josihide Muroja, a cseh Martin Šonka és az amerikai Michael Goulian – elsőként láthatták a Hilton Budapest frissen nyitott, megújult lakosztályát.

A különleges lakosztály a Red Bull Air Race budapesti futamának hetére jött létre

Fotó: turizmus.com

Végignézték a kiállított tárgyakat: a forradalmi Red Bull Air Race LIVE VR-t, a trófeákat és a 2014-es világbajnok brit Nigel Lamb által viselt ruházatot, amely segített neki könnyebben elviselni a verseny alatt rá ható G-erőt. Muroja saját 2018-as versenyruhája és a Red Bull Air Race Hall of Fame tagjának, Besenyei Péternek a ruhája, sisakja és felszerelésének további darabjai is megtalálhatók a szobában. A különleges lakosztály a Red Bull Air Race budapesti futamának hetére jött létre.

Kapcsolódó cikkek