Regionális vezetővé nevezte ki az Accor Sabina Bartyzelt

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 11. 10:55

Az Accor szállodavállalat Sabina Bartyzelt senior vice president Operations Accor Eastern Europe pozícióba nevezte ki.

Sabina Bartyzel ezáltal a stratégiai partnerségeket felügyelő Szállodaüzemeltetési és Partnerkapcsolatok vezetője lesz - tudatta lapunkkal az Accor.

Sabina több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szálloda-menedzsment területén, innovációra és a bevételek növekedésére összpontosító vendéglátóipari szakértő, akit az emberek iránti szenvedély és a szolgáltatásra irányuló kiválóság vezérel.

Sabina 2002 óta tagja az Orbis Csoportnak, majd a vállalat 2019-es szervezeti változásait követően az Accor Services Eastern Europe létfontosságú tagjává vált.

Sabina Bartyzel

Fotó: Accor

Sabina karrierjét a Novotel Kraków Centrumnál kezdte, majd ezt követően szállodaigazgató-helyettesi, később szállodaigazgatói pozíciót töltött be az Ibis Kraków Centrum szállodában.

2011-ben visszatért a Novotel Kraków Centrum szállodába immár szállodaigazgatóként, majd a Novotel Kraków City West szálloda vezetésével bízták meg.

Időközben, 2014-ben a dél-lengyelországi Midscale szállodák (Novotel és Mercure) Area General Managerévé lépett elő.

2016-ban kibővítette feladatait és felelősségi körét, az újonnan megnyílt Mercure Kraków Stare Miasto szálloda vezetésével. Egy évvel később szintén a Midscale szállodák Area General Manager-i pozícióját töltötte be immár Magyarországon, a Mercure Budapest Korona szálloda igazgatása mellett.

2018-tól Market Place Leaderként ő volt felelős az Accor magyarországi szállodáinak üzemeltetéséért (egy évvel később kibővülve a Cseh Köztársaság és Szlovákia szállodáival).

Sabina Bartyzel akadémiai tapasztalattal is rendelkezik. Az elmúlt 5 évben szenvedélyes szakemberként és tapasztalt coachként a krakkói Turisztikai és Ökológiai Egyetemen tartott előadásokat (posztgraduális tanulmányok a szálloda-menedzsmentben), valamint aktívan részt vett a tananyag fejlesztésében.

Sabina erősen hisz az emberekben, mint a vállalat legnagyobb értékeiben. A vendégek, partnerek és a munkavállalók elégedettsége mindig a legfontosabb prioritások számára.

Aktívan részt vesz a társadalmi felelősségvállalás projektjeiben és a sokszínűséget, a szolidaritást és a sztereotípiák elleni küzdelmet előmozdító tevékenységekben.

A kihívások jelentik számára a legnagyobb motivációt. Szabadidejében rendszeresen fut és maratonokon méreti meg magát, valamint szívesen utazik.