Rekordévet zárt az OTP SZÉP kártya

Forrás: turizmus.com

 2015. január 03. 16:53

Minden eddiginél élménydúsabb volt a SZÉP kártya 2014-es éve, soha ennyi szolgáltatást nem vett még igénybe az OTP SZÉP több mint 800 000 kártyatulajdonosa.

A munkavállalók is előszeretettel választják és használják ezt a béren kívüli juttatási formát – a felmérések szerint nem utolsó sorban egyszerű kezelhetősége miatt.

Egy év alatt több mint 12 százalékkal emelkedett az OTP SZÉP kártya birtokosok száma, decemberben már több mint 800 ezren használták a legnépszerűbb hazai elektronikus cafeteria juttatást.

„Az OTP SZÉP kártya a magyar családok pihenésének fontos eszközévé vált, és 2011-es indulása óta minden évben több tízmilliárd forint jutott vissza használatával a magyar gazdaságba a szálláshelyekre és a vendéglátóiparba – mondta el Gál Tamás, az OTP Bank cafeteria szolgáltatási vezetője. Jelentős sikernek tartjuk, hogy 2014-ben is megtartottuk a 75 százalékos piaci részesedésünket. A jövőt illetően szintén bizakodó vagyok, hiszen az elfogadott adójogszabályok alapján az OTP SZÉP kártyás feltöltések továbbra is kedvező adózás mellett adhatók a munkavállalók számára" – értékelte a 2014-es évet Gál Tamás.

A legnépszerűbb alszámla a feltöltések és a felhasználások tekintetében is a Vendéglátás maradt, a Szálláshely alszámla a második, végül a Szabadidő alszámla zárja a sort.