Rekordszámú szavazat érkezett az üzleti turizmus legjobbjaira

Forrás: turizmus.com

 2023. június 05. 15:27

Kiemelkedően sokan, közel kétezren adták le voksukat az idén 13. alkalommal kiosztott Business Excellence díj jelöltjeire. Most egy hét izgalom vár a kategóriák döntőseire: a győztesek kilétére 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban derül fény.

A Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója május 15-től három héten keresztül fogadta az elmúlt év legkiemelkedőbb turisztikai szolgáltatóira érkező szavazatokat.

Az idén a vártnál is nagyobb érdeklődéssel kísért eseményen 10+1 kategóriában voksolhattak olvasóink a legkiemelkedőbb, üzleti utaztatásban tevékenykedő vállalkozásokra.

A korábbiaktól eltérően az idei évben elismerést kap a legrugalmasabb és legszélesebb vállalati megoldásokat kínáló Legjobb Corporate szolgáltatást nyújtó légitársaság, a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú Legjobb Üzleti Catering szolgáltató, illetve, különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító Legfenntarthatóbb üzleti turisztika szolgáltatás is.

Hogy az egyes kategóriákon belül a zsűri és a közönség kit tartott a legkiemelkedőbbnek, arra, másfél hét múlva, 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes díjkiosztó gálán derül fény.

A patinás, boutique jellegű rendezvényre a Business Traveller Hungary szerkesztősége a döntősök mellett a zsűri tagjait és corporate partnereit várja. Összességében mintegy 150 fő ünnepli majd a kimagasló színvonalat nyújtó szolgáltatókat. Az eseményen a Turizmus Café élő felvételére is sor kerül, az adás Az érzékelés ereje - innováció a rendezvénytechnikában címet viseli.

 

A következő napokban a Turizmus.com felületén bemutatjuk mindazokat azokat a cégeket, akik támogatják a gálát, hiszen szponzorok nélkül a nagyszabású esemény nem valósulhatna meg.

 

Köszönjük szavazataikat!