Rendezvény- és céges helyszínek egy kézben

Forrás: turizmus.com

 2019. október 07. 14:41

A Szallodak.hu és Cegeshelyszinek.hu portál üzemeltetője felvásárolta legnagyobb konkurenciáját, a rendezvenyhelyszinek.hu portált.

A 2002. óta működő portál akvizíciójával mostantól egy kézben egyesül a legnagyobb online rendezvényhelyszín adatbázis és az egyik piacvezető vállalati rendezvényszervező ügynökség.

A Szallodak.hu a B2B turisztikai szolgáltatások egyik legdinamikusabban növekvő szereplőjeként tett ajánlatot a versenytárs felvásárlására. A stratégiai együttműködésnek induló partnerség 1,5 éves tárgyalássorozat után egy cégben erősödik tovább.

Tatár György

Fotó: Forbes

A Szallodak.hu évi 1271 rendezvényével az indulás óta dinamikusan dupláz szinte minden évben, idén többek közt elnyerte az E.ON Év Beszállítója Díjat is. A rendezvényhelyszínek.hu a szegmens kikerülhetetlen piaci szereplője, a legnagyobb online szakmai rendezvényhelyszín-adatbázissal rendelkezik.

- A rendezvényhelyszínek.hu felvásárlásával lett teljes a B2B üzletágunk, a szinergiák egyértelműek, most azon dolgozunk, hogy ezeket a lehetőségeket minél jobban ki tudjuk aknázni – emelte ki Tatár György, a Szallodak.hu tulajdonosa.

A Szallodak.hu 2014-ben jelent meg először a B2B piacon is, korábban kizárólag online fókuszú OTA (online szállásfoglalás) tevékenységgel foglalkozott. A piacbővítésnek köszönhetően mára a vállalati ügyfeleik száma meghaladja a 950-et.