Rendezvényközpont nyílt a belvárosban

Szerző: Szakonyi Péter

Forrás: turizmus.com

 2018. november 09. 11:49

Kulturális-turisztikai központtal bővült a pesti belváros. Az étteremmel. kávéházzal és rendezvényközponttal és tetőterasszal is rendelkező Societé külföldön is terjeszkedik.

Budapesten nyitotta meg első közösségi központját a Societé. A Varga Zoltán érdekeltségi körébe tartozó épületben étterem, kávéház és zártkörű rendezvényekre használható tetőterasz is működik, de ezek mellett co-working iroda, fotó- és videóstúdió, valamint rendezvényközpont is helyet kapott.

A 4200 négyzetméteres intézmény a pesti belváros egy teljesen felújított és átalakított klasszicista bérházában született meg. A high-tech műszaki megoldásokkal és csúcskonyhával ellátott épület az építőipari kapacitáshiány miatt több hónapos késéssel nyit - elsőként a Sas utcára néző étteremben fogadnak vendégeket.

Impozáns külső

Fotó: turizmus.com

Varga Zoltán - aki a 100 leggazdagabb idei kiadványában a 24. helyen áll 44 milliárd forintos vagyonával - elmondta, hogy a Societé egy nemzetközi lánc első eleme. A második központot hamarosan Varsóban avathatják, de már keresik a pozsonyi és prágai Societé helyszínét. A rendezvényközpontként is működő épület non-profit cégként üzemel, az itt keletkező nyereséget új kulturális programokra és hangverseny megszervezésére fordítják.

Varga Zoltán a hazai médiapiac meghatározó szereplője, a Centrál médiacsoport tulajdonosa.