Rendezvénytechnika felsőfokon

Forrás: turizmus.com

 2016. december 12. 09:54

A Pesti Vigadó különleges, év végi premier eseménynek adott otthont, ahol a Special Effects International ünnepélyes keretek között mutatta be két új konferenciatechnikai eszközét.

 

A rendezvényen debütált a hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló interaktív szolgáltatás, az EVENDOR is, amely a rendezvények résztvevői számára kínál korszerű, digitális megoldásokat.

December 6. idén nemcsak a gyermekek számára volt örömteli, de a turizmus és
rendezvényszervezés közel 150 szakemberének is számos meglepetést tartogatott.
Az 1982 óta teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatást nyújtó Special Effects International a kezdetektől egy innovatív megoldásokat kínáló vállalkozásként működött, és bár története során több ezer hazai és nemzetközi rendezvény sikeres lebonyolításában vett részt, saját bemutatót még sosem rendezett. Az interaktív premier során a résztvevőknek lehetőségük nyílt kipróbálni az eszközöket, amely nemcsak a vezeték nélküli és multimédiás berendezéseknek hozott sikert.


A digitális kommunikációs szolgáltatást kínáló EVENDOR rendszer kiemelt érdeklődésre tartott számot, hiszen ilyen sokoldalú, belső hálózaton működő rendezvénytechnikai rendszer még nem jelent meg korábban a magyar piacon. A programokat, prezentációkat és kérdőíveket rendszerező táblagépes fejlesztés az alapvető funkciókon túl többek között a résztvevők közötti kapcsolatteremtést és a rendezvény után követésének lehetőségét is biztosítja. Az eseményen résztvevők fogékonyságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy az új eszközök és a bemutatkozó szolgáltatás már számos év végi rendezvényen is debütálhat a nagyközönség előtt.

(A fotókat készítette: Soltész Vince)