Reptéri transzferszolgáltatást indít Bécsbe Hévíz

Forrás: turizmus.com

 2016. január 18. 18:17

Január 24-én elindul Hévíz bécsi reptértranszfer szolgáltatása, mely új kínálatot és lehetőséget jelent szállásadói részről. A járat a BuSzExpressz üzemeltetésében, a Hévíz TDM Egyesület a város és a szolgáltatók támogatásával valósul meg.

A hévízre érkező illetve az innen induló vendégek Moszkva, Szentpétervár, Kijev, Tel Aviv, Berlin, Hamburg, Stuttgart, München, Zürich, London, Párizs és Brüsszel járatait érhetik el így kényelmesen, és nem utolsó sorban kedvező, 39 eurós áron.

A Hévíz-Vienna Airport Transfer kedvezményes árú garantált heti transzfer, melyhez az utazást komfortos járművekkel – személyautó, mikrobusz, busz – biztosítják.

A szolgáltatás csak előre meghatározott napra és időpontban foglalható a Bécs repülőtér Hévíz–Bécs repülőtér közötti útvonalon. Az indulás vasárnaponként történik, 05:00 és 06:00 órakor a Hévíz-Bécs, 10:45 és 12:30 órakor pedig a Bécs-Hévíz vonalon.

A foglalási rendszerhez a szállodák és a magánszállásadók egyaránt csatlakozhatnak saját felületen és saját kóddal, a foglalásokat közvetlenül a BusExpress honlapján tudják intézni. Ez lehetőséget ad arra is, hogy a szállásadók követni tudják saját foglalásaikat, ugyanakkor a foglalásokat a Tourinform-irodán keresztül is meg lehet tenni.

A foglalásokat 72 órával az indulás előtt lehet leadni, s a transzfer azoknak a vendégeknek is ajánlható, akik Bécsbe nem repülővel jutottak el.

A transzferrel kapcsolatos információk a www.heviz.hu/transzfer, a  www.heviz.hu oldalon is elérhetők, illetve a Tourinform-iroda munkatársai is bővebb információval tudnak szolgálni.