Restart – ingyenes webinarsorozat újranyíló szállodáknak

Forrás: turizmus.com

 2020. május 07. 20:53

Restart címmel ingyenes webinarsorozatot szervez a Bonomi a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége támogatásával.

A május második felében induló, három alkalomból álló sorozat célja a szakmai párbeszéd, valamint hasznos gyakorlati ötletek és tapasztalatok átadása a járvány utáni újrakezdéshez.

A webinarsorozatot életre hívó budapesti startup, a Bonomi csapata azért vállalkozott az esemény megszervezésére, mert segíteni szeretnék a koronavírus-járvány miatt működésük átmeneti felfüggesztésére kényszerülő szálláshelyeket.

A hazai szállodák azt remélik, pünkösdkor újra kinyithatnak – ehhez szeretne segítséget nyújtani a sorozat, amelyben a szállodákat segítő technológiai és marketinges szakemberek tartanak előadásokat, és emellett hazai hotelek munkatársai kerekasztal-beszélgetések formájában osztják meg tapasztalataikat.

A május 13-i, első alkalom a belföldi turizmusra építő szállodák munkatársainak szól, ennek előadói Gyenes Ákos (RESnWEB) és Győri Alex (INTREN).

Hasznos gyakorlati ötletek és tapasztalatcsere a szállodák újraindításához

Fotó: Bonomi

Május 19-én a járvány következtében megváltozó utazási szokásokról és a hotelekkel szemben támasztott új elvárásokról beszél Flórián Kund PhD, a Metropolitan Egyetem docense.

Az utolsó, május 21-ei alkalom a nemzetközi vendégekre építő szállodák számára lesz tanulságos, régiós kitekintéssel összekötött kerekasztal. Az újranyitás nemzetközi tapasztalatairól, példáiról Kühtreiber Ádám, az INFOR regionális account managere fog beszélni.

További információ és jelentkezés a Bonomi weboldalán.