Restel + Amadeus = még több szálloda az utazási irodák kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2019. április 23. 15:26

A spanyol Restel szobafoglaló rendszer és az Amadeus különleges megállapodást kötött, melynek révén az Amadeus az első GDS, amely elérhetővé teszi a Restel 150 ezer hotelből álló portfólióját.

Mostantól az utazási irodák is könnyedén és kényelmesen foglalhatják a Restel portfóliójába tartozó hoteleket, ráadásul repülőjáratokkal is kombinálhatják őket Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, miközben élvezhetik az Amadeus teljesen automatizált folyamatait és a fizetési lehetőségek széles skáláját. Mindez körülbelül 20 százalékos bővülést jelent az Amadeus szállodai kínálatában.

A Restel a Hotusa Group része, amely a spanyol független szállodaláncokat tömörítő szövetségből nőtt ki, szállodai üzemeltetési és gyűjtőszolgáltatások széles körét kínálva. Fontos, hogy a megállapodás ugyanolyan szállodai tartalmat bocsát az Amadeus rendelkezésére, mint amelyet a Restel a saját B2B webes foglalási platformján kínál.

A Restel szállodai kínálata mostantól az Amadeus értékesítési rendszereiben és Web Services-en keresztül is elérhető, erős lefedettséggel a nyugat-európai piacon, olyan országokat is érintve mint a Benelux államok, Franciaország, Németország, Skandinávia, Spanyolország és az Egyesült Királyság.