Retro Bowling a harkányi Dráva Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 02. 08:00

Szeptember elejétől új szolgáltatással, négypályás Retro Bowlinggal bővül a harkányi Dráva Hotel.

A szálloda ősfás részén, egy korábban ifjúsági szálláshelyként használt épület teljes átalakítása révén létrehozott létesítményben biliárd, darts, játékgépek és csocsó is várja a vendégeket.

A Retro Bowling hétköznap és hétvégén is nyitva, nem csak szállóvendégek részére. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 16–22, péntek 14–24, szombat 10–24 és vasárnap 10–22.

A bowling mellett biliárd, darts, játékgép és csocsó is várja a vendégeket

Fotó: Dráva Hotel

A projektünk több használt elemnek ad új életet, új értelmet – hangsúlyozza Sághy Attila igazgató. „A bowlingpályát Budapestről hoztuk, használt eszközként került hozzánk. Az épület pedig valamikor ifjúsági szálláshelyként üzemelt, már bontásra volt ítélve, de így új életet leheltünk bele. A bútorok réges-régi szállodai bútorok, a lámpák egy része is beleillett a koncepcióba. Szeretjük, ha úgy alkothatunk meg egy új dolgot, hogy közben használható régebbi eszközöket építünk be, új értelmet adva neki” – emelte ki a szakember.

A Harkányban és környékén hiánypótlónak tekinthető beruházás révén új célcsoportokat – csapatépítő tréningek, családosok – is meg tudnak célozni.

További információ:

Dráva Hotel Thermal Resort
Harkány, Bartók B. u. 1.
www.dravahotel.hu

Bowling foglalás: +36 30 565 0377

(X)