Revenue managementről az MSZÉSZ oktatási road show-ján

Forrás: turizmus.com

 2019. november 04. 11:41

2019. október 30-án Balatonfüreden került sor a 24 alkalomból álló MSZÉSZ oktatási road show első rendezvényére.

A road show első állomásának a Hotelstars-minősítéssel rendelkező, háromcsillagos balatonfüredi Margaréta Hotel adott otthont.

A Balatoni Régió tagszállodáiból 50 szakember vett részt a képzésen, akik a nap végére olyan új információkkal gazdagodtak, amelyek segítségükre lesznek a bevétel-optimalizálásban és a költségcsökkentésben - tájékoztatott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Délelőtt Géher Zoltán, a Continental Hotel Budapest igazgatója tartott előadást az üzleti tervezésről, a jövedelmezőségi tábláról, szállodai mutatószámokról, állandó és változó költségekről.

Az ebédet egy interaktív játék követte, amely rámutatott arra, hogy mik is valójában a revenue management alapjai. A mindenki számára elérhető, napi munkát segítő eszközöket Magyar Csaba, a Danubius Hotels központi Revenue Managere mutatta be.

Magyar Csaba, a Danubius Hotels központi Revenue Managere előadás közben

Fotó: MSZÉSZ

Az MSZÉSZ hat, fővároson kívüli régiójában szervezi meg a képzési napokat 2019. október és 2020. január között az alábbi témakörökben:

Üzleti tervezés, a jövedelmezőséget meghatározó főbb mutatószámok, a revenue management alapjai

Online marketing csatornák szállodásoknak

Munkaerő motiválásának, megtartásának eszközei

Minőségfejlesztés, vendégvélemények kezelése

A Szövetség elismerő oklevélben részesíti azokat a szállodákat, amelyek képviselői mind a négy téma előadásain részt vesznek.

A házigazda Margaréta Hotel

Fotó: MSZÉSZ