Rió, Rió Cegléd – sütemények, már az olimpiára

Forrás: turizmus.com

 2016. június 15. 14:34

Miközben a street foodot kínáló árudák, a teraszok, a sörözők és a pubok már beszerezték nagy képernyős tévéjüket, hogy a foci EB-n, valamint az olimpián való közös szurkolás a forgalmukat növelje, a ceglédi cukrászdában megszületett a város sportolóinak tiszteletére egy izgalmas nyári sütemény.

Az olimpiai kvótát elnyerő ceglédi sportolóink tiszteletére alkottunk egy friss, dinamikus, hamisítatlan édességet, a Rió-Rió Ceglédet – tudtuk meg Lajos Marytől, a Békebeli Cukrászda tulajdonosától.

Vanília, bodza és málna alkotja a fő íz- és színvilágot, amelyet egységes harmóniába komponáltak. A piros-fehér-zöld színek természetesen megjelennek a többrétegű könnyű nyári süteményben, és nem hiányzik a háromszínű mini nemzeti színű zászló sem.

Az újdonságnak máris nagy a közönségsikere. A négy sportoló, akikért egy egész város szurkol: Czigány Dóra (vízilabda), Ungvári Miklós (cselgáncs) és a Lőrincz testvérek, Tamás és Viktor ( birkózás).

A Békebeli Cukrászda tulajdonosa gyakran előrukkol aktuális újdonságokkal, jeles alkalmakra, vagy hírességek emlékét megidézendő.