Rómából érkezett a Boscolo Budapest új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2016. május 05. 21:10

Május 5-én délután nyitott házzal fogadta partnereit, este pedig cocktailpartin látta vendégül a szállodai szakma, a sajtó és a beutaztató irodák képviselőit a 10 éves Boscolo Budapest.

Bemutatták az ötcsillagos szálloda új igazgatóját is, aki május 2-án vette át a ház irányítását. Oliver Hutten (Csárdás Ferenc felvételén) a Boscolo Exedra Roma vezérigazgatója volt ezt megelőzően. A német származású szakember korábban irányította a Boscolo Milano Hotelt, valamint dolgozott a Principe di Savoia Hotelben, a Milan Italy Dorchester Collection szállodában, a frankfurti Kempinski Hotel Gravenbruch-ban, a Four Seasons Hotel Berlinben és a chicagói Drake Hotel Hiltonban, a food & beverage, az értékesítés, a marketing és a revenue management területeken.

Oliver Hutten elmondta többek között, hogy nagy kihívásnak tekinti új feladatkörét, egyrészt, mert túl kell majd szárnyalnia a szálloda eddigi legsikeresebb évének, a 2015-ös évnek a teljesítményét, másrészt, mert nem ismeri igazán a budapesti piacot, de azt tudja, hogy nagyszerű ötcsillagos házakkal kell majd versenyeznie.

Az ünnepi parti alkalmával köszöntötte a megjelenteket a tulajdonos család egy tagja, valamint a vállalati menedzsment több képviselője is.

Végezetül, Musits Adrienn, a Boscolo Budapest sales és marketing igazgatója elismerő okleveleket adott át az elmúlt 10 évben legtöbb vendéget hozó corporate és utazási irodai partnereiknek, a leghűségesebb beszállítóknak, a 10 éve ott dolgozó, s kiváló munkatársaknak, valamint az évfordulóra meghirdetett gyerek rajzverseny legjobbjainak.