Séftől séfig – első lépések a SelfCookingCenterrel

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 27. 13:04

A svájci Rational AG konyhai rendszerével egy tapasztalt szakács is érkezik a kezdeti nehézségek áthidalására.

A SelfCookingCenter elvben könnyen kezelhető, és bármelyik séf az első naptól kezdve tudja üzemeltetni. De néha még a profik is szembesülnek olyan akadályokkal vagy kérdésekkel, hogy miként használják megfelelően a kombi-gőzölőt.

Annak érdekében, hogy a készüléket azonnal használni lehessen, egy tapasztalt Rational-szakács jön ki a gyártótól, és bemutatja a készüléket, valamint tippeket és trükköket a SelfCookingCenter használatára.

A séf és a SelfCookingCenter

Fotó: turizmus.com

"Célunk, hogy ügyfeleinknek akkora biztonságot és annyi ötletet adjunk, hogy ne akarjanak mással főzni, miután kipróbálták a készüléket" - mondja Sascha Barby, a Culinary Excellence díjazott konyhai kiválóság. A rövid tanfolyam lehetővé teszi, hogy a helyi séf megismerje a konyhai folyamatokat és a konyha egyedi igényeihez igazítsa a készüléket.

A SelfCookingCenternek természetesen más követelményeknek kell megfelelnie az ipari vendéglátóiparban, mint egy étteremben. A legtöbb képzés során az derül ki, hogy a megfelelő eszközökkel még jobbak az eredmények, és kiderül, mennyire egyszerűen és megbízhatóan használhatók az intelligens főzési programok.

Ahol lehetséges, az egész konyhai csapatot érdemes bevezetni az új ismeretekbe, hogy minden munkavállaló azonos szinten legyen. Így ha valaki hirtelen hiányzik, beugorhat helyette egy másik kolléga.

A készülék bemutatóját az ár tartalmazza, így az ügyfeleknek ez nem okoz többletköltséget. A készülék szállítása és telepítése után a Rational Internal Sales részleg automatikusan kapcsolatba lép az ügyféllel, és megbeszél egy találkozót. Az ügyfélnek semmit sem kell tennie - csak figyelmesen hallgassa meg a szakembert.

Kapcsolódó cikkek