Semmi sem vész el: Az iVario Pro új karbantartási előzményei

Forrás: turizmus.com

 2021. november 24. 14:00

A Rational új iVario Pro készüléke a felhasználási lehetőségek széles skálájával, az egyszerű kezeléssel és a tökéletes eredménnyel nyűgözi le a professzionális konyhákat világszerte. A karbantartási előzményeknek köszönhetően az iVario Pro a szerviztechnikusokat is megnyerheti.

A digitális ellenőrzőkhöz hasonlóan a szerviztechnikus is rögzítheti a kicserélt szervizalkatrészeket a kijelzőn, és így tárolhatja a dokumentációt. Nem számít, ha például a technikusok váltják egymást – a karbantartási előzményekre pillantva mindent irányíthatnak. A manipuláció megakadályozása érdekében minden bejegyzés automatikusan rögzítésre kerül, amely kizárja a későbbi módosításokat. Hasonlóképpen a bejegyzések törlése sem lehetséges.

A karbantartási előzményeknek köszönhetően az iVario Pro a szerviztechnikusokat is megnyerheti

Fotó: Rational

Hans-Werner Albrecht, a Rational Technikai ügyvezető igazgatója a következőképpen látja az új karbantartási előnyt: „Ez egy teljesen biztonságos dokumentációt hoz létre, amely biztosítja az átláthatóságot a karbantartási munkákban. Természetesen a megfelelő kezelési nyelven."

A karbantartási előzmények használatához a legújabb, ingyenes szoftvert kell telepíteni, az integrált új funkció azonnal használható minden szolgáltatásnál. Az iVario mellett az iCombi Pro kombipároló is rendelkezik karbantartási előzményekkel, ami ugyanúgy működik. Ez még könnyebbé teszi a technikusok számára, hogy előképzettség nélkül végezzék el a munkát mindkét főzőrendszeren.

(X)